Who am I? About Me

Few Words About Myself Nice to Meet You

Hallo daar ! Mijn naam is Stijn Van den Hende. Ik ben een gepassioneerd en professioneel cameraman uit Lokeren, Oost-Vlaanderen. Ik hoop dat je zal genieten van mijn videowerk en dat we samen iets geweldigs kunnen creëren! Ik ben begonnen met Media In Motion zo een 16 jaar geleden en me door de jaren heen gespecialiseerd in de kunst van het filmen. Voor mij is dit een verhaal kunnen brengen en emoties laten tonen.

Door de lens ziet de wereld er anders uit en dit verschil wil ik je graag laten zien. Door jarenlange oefening en tonnen ervaring heb ik de technieken geleerd die me helpen in mijn werk met zowel mensen, moderne merken als bedrijven. Zin om kennis te maken ?

0 +
years of experience
0 +
Projects Done
0 +
Happy Clients
0 +
Great Shots

Attention: nerd alert 😉 Film Gear & editing

Momenteel film ik met de DJI Ronin 4D. Deze is naar mijn mening op dit moments de perfecte camera voor een “one-man-crew”. De 4-assige stabilisatie zit ingebouwd in de camera zodat je steeds mooie vloeiende shots kan creëren. Ook heeft deze camera een “full-frame” sensor zodat deze zeer lichtgevoelig is en waarmee je die mooie “cinematische” look met kan bereiken.

Get the look you want ! editing & color grading

En het gaat verder dan filmen alleen natuurlijk. De montage van beelden is minstens even belangrijk. Het moment waarop je een verhaal creëert of een boodschap goed laat overkomen.

En het stopt niet na de montage. Met de juiste “color grading” kan je veel aan de sfeer doen van een film of video. Op onderstaande foto kan je mooi het verschil zien van wat mogelijk is.

before
Back to Top
Close Zoom
Right click disabled.