What I'm offering My Services

Your story matters ! Videografie Your story matters !
Ik heb als videographer al heel wat toffe projecten mogen doen! Aftermovies van evenementen, trouwen & festivals, reportages voor online media, muziekclips, verfrissende promofilms voor bedrijven, kookvideo’s, heldere customer story's... You name it ! Meestal betekent het dat ik alleen op pad ga en zelfstandig werk. Maar indien nodig ga ik tijdens een opdracht zelf op zoek naar de juiste mensen en dingen die nodig zijn. Maar zelf zorg ik steeds voor de juiste beelden, het liefst zo mooi mogelijk. Maar altijd met één doel voor ogen: jouw verhaal vertellen.
Boost Your Business Virtual Tours Boost Your Business
Virtuele rondleidingen zijn de nummer één keuze voor miljoenen makelaars in vastgoed, hoteleigenaren, marketeers, reizigers en iedereen daartussenin. Geef uw klanten en bezoekers een realistische en meeslepende ervaring in plaats van standaard 2D-afbeeldingen. Virtuele rondleidingen helpen u en uw klanten tijd en geld te besparen. Bovendien helpen virtuele rondleidingen onnodige en niet-milieuvriendelijke reizen te verminderen. Alles telt voor onze planeet.
Good looking & responisive Website Design Good looking & responisive
Op een bepaald moment ben ik ook begonnen met website design. Ik zag dat dit goed samen ging met mijn werk in de visuele wereld. Want een website heeft video's en foto's nodig. Ze trekken de aandacht van uw publiek en zeggen meer dan 1000 woorden.
Capture emotions Fotografie Capture emotions
Eerlijk ? Zelf doe ik geen fotografie. Maar soms hoort het er wel bij of is de vraag van een klant wel al gekomen. Denk maar bijvoorbeeld bij een trouw of event. Ik werk samen met enkele toffe collega's waarvan ik weet dat ze ook kwaliteit leveren. Zo ontzorgen wij u en zorgen voor één aanspreekpunt.

My Contacts and SocialsHow to Find Me

    Back to Top
    Close Zoom
    Right click disabled.